Kaip išjungti arba uždaryti „Pinterest“ paskyrą

Užsiregistravote „Pinterest“ iš smalsumo ir tikrai ne tai mėgstate? Norite pertraukos arba neturite laiko tvarkyti savo „Pinterest“ paskyrą? Ši žingsnis po žingsnio paaiškina, kaip laikinai išjungti arba visam laikui uždaryti „Pinterest“ paskyrą.

Prisijunkite prie savo „Pinterest“ paskyros, spustelėkite savo profilio paveikslėlį viršutiniame dešiniajame ekrano kampe ir tada piktogramą> Paskyros nustatymai :

Eikite į Paskyros pagrindai > Paskyros ir spustelėkite „ Išjungti paskyrą“ :

Šiuo metu yra du pasirinkimai:

Uždarykite paskyrą visam laikui

Jei pasirinksite palikti „Pinterest“ gerą, spustelėkite „Uždaryti paskyrą visam laikui“. Visi jūsų asmens duomenys, smeigtukai ir lentos bus ištrinti, tai reiškia, kad vėliau negalėsite atkurti paskyros:

Spustelėkite Taip, siųskite el. Laišką, kad gautumėte patvirtinimo nuorodą, kad galėtumėte visiškai uždaryti paskyrą:

Laikinai išjungti (išjungti) paskyrą

Jei tik norėsite praleisti laiką ir ketinate grįžti į Pinterest, tuomet turėtumėte išjungti savo paskyrą. Pasirinkite, kodėl norite išjungti savo paskyrą ( nerandu įdomių PIN, būsiu grįžęs. Aš tiesiog pertraukos! Nenaudojau kaip „Pinterest ...“ ir tada spustelėkite „ Išjungti mano sąskaita :

Viskas; jūsų „Pinterest“ paskyra buvo išjungta. Duomenys, susiję su jūsų sąskaita, tokia profilio informacija, smeigtukai ir plokštės nebėra matomos. Dar kartą prisijunkite prie Pinterest, kad vėl aktyvuotumėte savo paskyrą.

Ankstesnis Straipsnis Kitas Straipsnis

Geriausi Patarimai