„Shareaza“ - niekada nesukurkite vaiduoklių failų ištrinant elementą

Pagal numatytuosius nustatymus „Shareaza“ išsaugos ištrintų elementų vaiduoklio failą. Jei norite išjungti šią funkciją:

  • Atidarykite „Shareaza“
  • Spustelėkite Įrankiai> Shareaza nustatymai> Bendrieji> Biblioteka
  • Pašalinkite žymę „Kurti vaiduoklių failus, kai ištrinate“

  • Spustelėkite Gerai, kad patvirtintumėte
Ankstesnis Straipsnis Kitas Straipsnis

Geriausi Patarimai